U Beogradu
1.1k

Bosanka dr. Asja Begović uveličala Drugi internacionalni kongres estetske i anti age medicine

dr. Asja Begović
Jedna od najeminentnijih doktorica estetske medicije u regionu dr. Asja Begović proteklih je dana svojim prisustvom uveličala Drugi internacionalni kongres estetske i anti age medicine koji je održan u Beogradu.

Na ovom značajnom okupljanju eminentnih svjetskih stručnjaka iz oblasti estetske medicine predstavljeni su neki od najuspješnijih svjetskih brendova za filere i botoks, a koji se koriste prilikom tretmana u savremenoj estetskoj medicini.

Naime, ovaj događaj organiziralo je udruženje SESIAM.

Fenomenalan i jedan u nizu svjetskih kongresa estetske i anti age medicine koje je posjetila i na kojima je dr. Asja Begović razmjenjivala iskustva i znanja.

Kada je u pitanju estetska medicina dr. Asja Begović godinama unazad intenzivno se educira diljem svijeta, a njena najveća usavršavanja odvijala su se u Moskvi, Monte Carlu, Barseloni, Parizu, Istanbulu i drugim svjetskim centrima estetske medicine, gdje je sticala vještine, koje danas koristi prilikom raznih tretmana u BiH i cijeloj Evropi prilikom gostujućih intervencija.

Vlasnica je klinike estetske medicine "Abeaute" clinique de luxe sa sjedištem u Tuzli, a pored Tuzle čest je gost u Evropi, gdje primjenjuje stečena znanja i iskustva. Napredne tehnike u oblasti estetske medicine, koje danas primjenjuje i po kojima je jedinstvena, i kako kažu posebna, usavršavala je na raznim individualnim edukacijama.

Tako je npr. među prvima u BiH sticala znanje o danas već poznatoj tehnici PRP (face lift) od dr. Charlesa Runelsa, tvorca ove tehnike, čiji je klijent između ostalih i Kim Kardashian.

Pored spomenutog tretmana, posjeduje mnoštvo certifikata s potpisima velikih svjetskih stručnjaka u oblasti estetske medicine, poput dr. Paula Nasifa, dr. Olge Shvab koja radi u jednoj od najprestižnijih klinika u Moskvi i čiji su klijenti mnoge zvijezde Holivuda i dr.

Zahvaljujući dugogodišnjem profesionalnom usavršavanju kreirala je i vlastite tretmane, po kojima je poznata u BiH i regionu i zahvaljujući kojima joj je na hiljade klijentica do sada ukazalo povjerenje za uljepšavanje i korekcije.

Kako kažu, ima istančano i posebno oko za detalje te svoj potpis na licima svojih pacijentica ostavlja sa ljubavlju.

Za više informacija o radu dr. Asje Begović i svim tretmanima koje možete isprobati u "Abeaute" clinique de luxe, pozovite broj telefona +387 65 006 111.