Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I dobri smo još gdje živimo i s kim se bočimo
Sve je stvar psihe,ako ste u kući ne izlaziti i vadite se da ste meteoropata to vam je put bez povratka u depresiju
@Tarantino Glupsone, u Njemačkoj je to zvanično priznata bolest i nema veze sa depresijom.
Izgleda da na klixu niko nezna sta ce od sebe.hahaha.znam ljude kad treba raditi ubi ih bolest a kad je neko slavlje kako igraju i piju ma ko momci.
U pozadini je vjerovatno neki oblik psihickih problema tako da im malo treba da se lose osjecaju.
odustali smo od prironog nacina zivljenja , nema mnogo fizivkog napora u nasem zivotu i sve vise sjedecih poslova. sta bi htjeli da ta energija sam ispari. prvo sto treba uraditi osoba u depresiji, skocit u hladnu vodu ili se istusirati hladnom vodom... onda malo zalopatat dok se ne oznoji... i tako redovno. vidio bi sto bi te onda TV i PC zanimlai. isao bi spavat ko beba u 21.00
Test
Manjak komunikacije i otvorenog druzenja a sve vece otudzivanje od sredine zivljenja i povlacenje u samog sebe kao i sve vece nevjerice kod ljudi a u svemu jos ogromne svakodnevne akumulacije stresa dovode u mnogome do ovakvih i jos puno opasnijih stvari
To su obicno oni koji neznaju sta ce od sebe pa ih sve boli.Ja nemam vremena da razmisljam sta me boli moram funkcionisati.
Jbg sad ih komarac ujede trce u hitnu. Ne kazem da je to lose...al jbg pistali smo ko majoneza.