Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kao prvo ovo nije pelena nego mrezaste gace koje se nose poslije poroda. Zar nemate nijednu porodjenu zenu u redakciji da vam objasni u cemu je blogerka?? Kao drugo, jeftina promocija i ne vidim cemu to.. jel ima neka budala koja ne zna kako izgleda tijelo nakon poroda pa nam se pametnica nasla to objasniti?? Svijete, restartuj se!
pusi ga droljo treba vas sve karati
Svaki covjek ima trenutke svoje intime narocito zene.Kome ova fotka koristi nije mi jasno.
Mladic na aparatima
izgleda grozno al može se vratiti u normalu.
Tačno mi se povraća kada vidim izvnut pupak... ne znam zašto misli da ne znamo da je tijelo deformisano nakon poroda... Eto nadam se da je i zaradila koji dolarčić na svojoj glupoj peleni.
sta sve ljudi nece uraditi za like i share...
da je nije objavila ne bi mi znali kako izgleda zena poslije porodjaja
Milioni zena radjaju sirom svijeta i ova koza misli da je nekom interesanta sa ovim prirodno-fizickim izgledom svake majke nakon poroda
eto niko prije tebe nije rađo i poslije tebe neće,n najjače su ove kvazi mame koje rode jedno dijete i to pokazuje kao jednu najtežu stvar na svijetu i hoće da joj se svi dive, sta je sa nasim nenama koje su radale po 6 djece, njih niko nije sataljevao
Zasto je ovo trebala objavit nije mi jasno nikako????
Mislim da se nikad više neću sexat nakon ove slike.
...trebala si slikat' međunožje....da pokaz bude potpun....mrš 😠
nevjerovatno dostignuce koje ce izliciti rak i SIDU donijeti mir na bliski istok i pomjeriti putanju planeta
Odvratno fuj
Joj sto ne mogu ovakvih ludjakinja. Pa sta koga briga kako izgleda tvoje tijelo nakon poroda. Ja kaf sam se.porodila nisam mislila kako izgledan a ne da sam dijelila slikr da drugi vide. E sta sve nece uraditi da postanu popularne. Ma fuj!!!