Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Obuče doiznadpičnajk pa viče šta gledaš.
Ja mislio Dove, ono ulema uči dove i ova manekenka u borbi protiv... cjoooj ba.
Sto to ga ona nevoli
samo ožežite dlake ispod pazuha i ne brijte noge...
lazni moral
kakve su to koze pa tako ćete jedino privući publiku kad izpadne g*za eto gledalaca:-)
A ne smeta ženama kad se seksualiziraju fudbaleri poput Ronalda i Beckhama? Zašto je Nadal toliko popularan među ženskom rajom? Ja sam uvijek na strani žena u borbi za jednakost i protiv polne diskriminacije, ali nekad to stvarno prerasta u idiotizam. Vrhunske sportiskinje se cijene i poštuju zbog svog sportskog umijeća, a ako su pri tom zgodne logično će imati i dodatne simpatije od strane muškog pola.
Sad si feminacistima postavo logicno pitanje, mozak ce im pregoriti.
I ove žene, piškile bi, kakile bi...
hahaha nekako mi ne da mira ovaj članak...mislim ok..ima fakat seljačina pa ono krkanski dobacuju...i meni nikad neće biti jasno da tim krkanima ta dobacivanja i češće prođu nego što bi se neko nadao. ali...instikt koji nam evo osigurava opstajanje vrste je ipak jači i slete oči na ženske obline. Jbte šta je tu PROBLEM???? Da nam muškarcima nije tog instikta, a iskreno da vam kažem nekad bi volio da mu ebem mater i da ga hirurški odstranim, šta bi onda bilo. bili bi mlakonje, pederi, meke čune..
pa kud baš njoj da smetaju ove opaske...koliko vidim, niti cica niti guzica....od svega samo je plavuša
Sto bi nas narod rekao DOBRE PICHKE.
to je "mainstream" društvo. poroci, harami i nemoral vode to društvo.
Svako ima pravo na svoj izbor, sam biras.
Pa da. Devijacija od normalnog stanja je danas mnogo. Lekum dinukum veliye din.