Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa nisu mnogo ni u krivu...Ja sam extremno debela i u prvoj i u drugoj trudnoci sam zavrsila u bolnici na tabletama za skidanje pritiska, secera, neslanoj dijetalnoj hrani... Prvo dijete mi je jedva prezivjelo, 2 mjeseca smo se borili za njen zivot, nadam se da cu sa drugim imati manje problema :( Svaki dr.kojem sam se obratila mi je rekao (a vodio me citav tim endokrinologa, internista, ginekologa, klinickih farmakologa itd.) da sto manje kila dobijem za dijete je bolje...i ja im vjerujem...Ne slazem se da ne smiju pretile dobiti kila, ali strudna literatura preporucuje 6-9 kila maximalno!
Prvo nemate pojma a drugo opet sram na ove takozvane novinare koji sire neznanje i sranja po internet. Nikakve veze nema zenina kilaza sa onim sto ce djetetu trebati da se razvije pravilno. Molim ako neko zeli samo na mmenat da razmisli sta se sve to mora razviti u jednom tijelu, a onda se nadje pametovat kako zena treba biti na dijeti u trudnoci.... ccc! Kao prvo zena s viskom kila ima salo koje je puno toxina, u slucaju da ona ne jede dovoljno tijelo je primorano da izvlaci energiju i potrepstine iz tog toksicnog sala koje onda ide direktno bebi... koja, ako neko zeli da razmisli se razvija od jedn celije pa sve to srca, mozga, krvotoka, kostiju, unutrasnjih organa. Zato molim vas, vi moderni DOKTORI, prestanite nas unistavati!
A dobro, ljudi sa našeg faxa uglavnom ni ne kotnaju ikakve fore, smiju se kad im prst pokažeš, to je njima vrh humora, eventualno kad prof nešto \"provali\" što eto nekom prosječnom čovjeku ne da nije smiješno, već je ofirno i glupo.Socijalna inteligencija im je većini 0, a to se stiče kada izlaziš i imaš eto neku raju. To naravno nema veze s tim da li su oni kliker, i kako obavljaju svoj posao. Mali je broj onih koji pronađu neki kompromis između to dvoje :).
zavisi jel joj bitnija vlastita guzica da se ne udeblja ili zdrav razvoj djeteta poslije poroda se i tako sve te kile istope kako su dosle tako i otisle
mama ti je glupa, a informaticari nisu glupi bar ne ovi sa etf-a