Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bože dragi.Čudan neki vakat.Nisam se smio primaći hastalu kad smo imali goste;Dođeš do stola, poselamiš se i ideš u svoju sobu i tamo se igraš (i to naravno bez galame i cike).Sve instrukcije sam dobijao od oca i majke, ali OČIMA, nije bilo potrebe ni zagalamom niti za udaranjem.
@Tukelje i tebi je to dobro??
Zato sto misle da niko nine rodio osin njih sultane i sultanije pa ih raspekmeze u tri PM. Nikad insana od njih biti nece! Neodgojeno eto sta je!
@potencijal jok, ti nemaš svoje dijete a odrastao si i peknezan, pa bi da se takmiči s mališanima. Jade
Samo dobre batine, ja kazem da me stara nije mlatila posao bih olos i narkoman sigurno
@aaa a ovako si samo iskomleksirani ološ? 😃
Šta kaže Ricky Martin na ovo.
Riješiti problem sa šnjurom od usisivaća pa po nogama 😂😂😂
Zasto na KLIX-u rade fasisti koji tolerisu fasiticke komentare, a one koji su susta suprotnost tome banuju???
@Hasoooooooooo33 pa jer su pristalice HDZ-a?
@Hasoooooooooo33 jer vole endehaziju i praljkovaču
Najviše volim kad mama pije kafu s prijateljicom u restoranu a dijete pusti medju stolove da se igra a ostali gosti samo gledaju kad će im čaša završiti u krilu ;-)
@kmotr nadam se da će završiti u tvome, i to vreo čaj!