Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo potpisujem. Imam primjer u kuci. Dok mi je zena bila trudna vjezbala je uz moju pomoc i sva sreca da jeste. Kasnije joj se to vratilo na 100 pozitivnih nacina.
Poslije porod nikad više jebbozovna
Jedan par dođe kod psihijatra. Muškarac: MOŽETE LI NAS GLEDATI DOK VODIMO LJUBAV..? Psihijatar je iznenađen, ali ipak pristane.! ... Nakon što je par završio psihijatar kaže: ALI, SEKS VAM JE SUPER..!! Naplati im 80 eura i oni odu. Dvaput nedeljno su dolazili kod psihijatra, vodili ljubav, plaćali 80 eura i otišli.. Nakon nekog vremena psihijatar ih upita: OPROSTITE, ALI ŠTA VI ZAPRAVO POKUŠAVATE RijEŠITI U VAŠEM ODNOSU..? NIŠTA - odgovori muškarac, ONA JE UDATA I NE MOŽEMO KOD NJE, JA SAM OŽENJEN I NE MOŽEMO KOD MENE. U HOTELU HOLLYDAY INN SOBA KOŠTA 200 EURA, U HILTONU 360 EURA. KAD DOĐEMO KOD VAS IMAMO: 1) DOBAR ALIBI 2) CIJENA je 80 EURA 3) ZDRAVSTVENO OSIGURANJE NAM VRAĆA 67,50 EURA!!
Dobar, mada mi nije ni vrijeme i mjesto
heheheheee.... vidiš da se može naći, i vrijeme, i mjesto... ; ))))))
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Dečko šalje djevojci SMS: - Molim korisnika da se uda za mene. Dobija odgovor: - Poštovani korisniče, na Vašem računu nemate dovoljno kredita za ovu opciju!
Dobar.
;)))))))) ja bih se udala ali on je ozenjen ;)))))))))))))))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Neophodan artikl za portal sa masom dalekoodmaklih trudnickih stomacica na tastaturama ;)
"Kontrakcije su prirodne porođajne snage, a ne kazna i atak na žensko tijelo." ... kazna, kaznaaa xD
Super, da znam sta mi je raditi kada mi se sljedeci put bude telio zmaj ^