Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bas pretuzno,sta ti je zivot.
Svako iskušenje je od Allaha, i hvala Onome koji daje život i smrt. Naše sudbine su zapisane u Lehvi Mahfuzu, niko od nas ne zna da li dočekati sljedeći minut živ i zdrav. Smrt je bliža čovjeku, nego li kragna za vratom.
Vas dvije se baš zakačile za mene? Luna, ja čekam još one moje sporne komentare... do tada pssst.
Očekujem ih..
Ima ovakvih slučajeva svakodnevno. I stvarno su tužni. Ali da postaš po internetu slike mrtvog novorođenog djeteta i mrtve žene to je debilizam, jadna žena i dijete nemaju ni pojma s kakvim su kretenom imali posla. Oplači ih kako priliči majmune kani se postova i twittera.
mozda je to njegov nacin da preboli.. pokusaj samo kedan tren da se postavis na njegovo mjesto.. samo sekundu karane moj... ocigledno niti nemas djecu, a nisi sigurno ni ozenjen niti si nekoga volio... zasto ne bi smio raditi ono sto on misli da je najbolje... a ti pojma nemas kako ke njemu...
Nedo Bog nikome.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nije se taj rodio koji je sudbini prkosio.
;( tuga do neba.