Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ti si izgleda kulturu steko u garazi pored buradi rakije...
Da si ti malo prava osoba nebi imala traume. Za sve one koi kazu da je nasilje u porodicama, neka se upitaju ko je povod. LJudi muke muce sa pojedinim zenama, a mnogi ne primjecuju. Za samoubistva su iskljucivo zene krivci. Sve samoubice odnesu tajnu sa sobom, zavirite malo. Dosta bi se imalo reci oko ovoga. Neki pametnjakovici neka nastave sa svojim glupim osudama, o porodicnom nasilju. Doce sve na svoje kad tad.
aha, znaci ako imas alkohol u kuci, a muz te trijezan lema - kriva je ta boca sto eto onako stoji, ne kontam :-/ kod mene burad rakije u garazi, stari pravi svake godine, pa nikakvih problema nikad nije bilo... a ti glupacho izbaci alkohol iz kuce ako ti vec smeta i posalji porodicu na savjetovanje
Da Bog da nestao sav alkohol sa planete, ja traume proživljavam jer nema harmonije u kući upravo jer se nalazi alkohol u istoj. Ne da su alkoholičari u kući, nego Bog jednostavno ne da da bude sve kako treba.