Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovakve clanke nam objavljujte ❤️
Želio je ispričati tu priču medijima, u nadi da će njena majka vidjeti da je dijete zbrinuto i da će joj to biti utjeha. E to je smisao svega. Jer kad djevojčica odraste, nije ona ničija svojina. Ode svojim putem. Važno je da je dijete na prvom mjestu.
Lijepa priča koja me natjera da pl… ne ja sam muško to je samo od vjetra!
BOGU ŠUĆUR KAKO SAM SJATKA.
Koliko bolestan moras biti da ostavis bebu u kutiji?....
Mnogo bolje nego da bacaju bebe u kontejner, smeće ili u šumama..
Svaka cast ljudino
Molimo Vas više ovako pozitivnih članka!
Zelim da vjerujem da bi 90% ljudi isto postupilo. Cak i ako nisi vijernik, ovo je znak kojeg ne mozes ignorisati.
Neko suze lije zato što ga nema, a neko ga ostavi u kutiji i okrene leđa takvome biću! Narode cijenimo blagodati koje nam je Bog dao! Pare, uzivanje, sav taj hedonizam, nije smisao života!
Smisao zivota je razlicit, ali vjerovatno je samo jedan ispravan. Mnogi zivu po inerciji, instiktu, tako da ga vjerovatno ni nemaju. Ali tko ga istinski trazi, zasigurno ce ga naci. Pronasao si smisao zivota kada se osjecas spokojnim i zadovoljnim sa onim sto imas. Za mene, smisao zivota je da „prodjes kvalifikacije“. Ovo su kvalifikacije i nista vise, a u kvalifikacijama se moras namuciti. Ako nekome zavidis sto uziva u ovom zivotu, nemoj, jer se takav uistinu nece kvalificirati.
divna vijest, divna prica. Bolje tako dati dijete roditeljima koji ne.mogu dobiti dijete nego dugašima.
Samo u nas vlast tjera djecu od roditelja u Njemacku.
Happy End. Ovakve pozitivne clanke zelimo citati :)
Veoma lijepo