Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mrvice malaaa
Bože, Bože kakvi komentari na tekst o jednom malom biću koje je tek došlo na svet? Ne, definitivno bi nas Balkance trebali da bombarduju najmanje jednom nedeljno, nismo mi bolje ni zaslužili.
zdrava beba pa kako moze biti zdrava od 350gm,a inace neka joj je bog na pomoci jer koji ju je doktor proglasio zdravom taj joj sigurno nije pametan da joj pomogne
Nadebljat cu se ja, vidjet cete vi kad se ja ubucim ;) borba je to.
dusa mala
Samo 350 grama.Jao malesno je
Oh mrva jedna
Dusica malena...😊😊😊😊 Puno srece i napredka.. da izraste u jedno divno bice.
samo nek je živa i zdrava
Pre nekoliko meseci je bila vest o Atifi Nokić koja je u Beogradu na svet donela bebu u 60. godini. Sada su beogradski lekari uspeli da se izbore za bebu tešku svega 350 grama. Svaka čast! Hvala vam, beogradski lekari... niste vi samo čuvari zdravlja, nego ste i borci za duh - a to je taj duh Beograda: kada svi odustanu i počnu da prde kako je stvar propala... Beograđanin posavetuje okupljene da se pomere korak ili dva, pa pristupi slučaju - "pokloni se i počni".
https://www.youtube.com/watch?v=pVQz4RpucN4
@GoldenEscajg Suprug, valjda. Ne znam. Stvarno nisam držao sveću...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Drz' se malena..
da joj alah da sve najbolje