Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a zna li neko koliko kosta ova vantjelesna oplodnja?
Odlična vijest, sve čestitke roditeljima !!
Pizitivne stvari i pozitivne poduzete radnje naravno da treba pohvaliti.. Treba pohvaliti tim ljudi koji rade na tome na čelu sa gosp. načelnikom. Svaka čast i roditeljima na hrabrosti i borbi za ostvarenje najljepše uloge i čestitke od srca.
svaka cast nacelniku i njegovim uposlenicima na ovom potezu !!!
Novac koji je donirala opcina centar sigurno da je mogao da se upotrijebi za druge svrhe, ali ipak se preusmjerio na ovo, nekome pomoci da postane majka. Samo treba nastaviti i svake godine povecavati ove vidove pomoci.
Novac koji je donirala Opcina Centar sigurn
Cestitam majkama! Potrebno je sto vise ovakvih vijesti!
Troskovi vantjelesne oplodnje su bas veliki. Znam po kolegici koja je bukvalno skupljala da bi to sebi omogucila. To se sigurno rijecima ne moze opisati. Ovo je zaista nesto vrijedno hvale.
Par Exzellente. Nema śta drugo da se kaźe. Sam nastavit treba i nadze se rjeśenje i za pare.. Ako treba ratu,bolje za ovo neg za neka kola luksuz bez potrebe neki. Ovo nije luksuz. A naźalost da sve viśe ide na to jer nemoźe na prirodnim putu. Sam da imaju joś podrśku od neki seljaćina,koji pljuju prvo na snahu a neznaju zaśto i kako i do ćeg je.Ali ima evo spas..
Nazalost mnogi parovi nisu u mogucnosti snositi visoke troskove vantjelesne oplodnje i jako me raduje da su neki od njih dobili finansijsku podrsku i da ce opcina i dalje izdvajati sredstva.
Ovo jw bas lijepa vijest.. cestitam roditeljima, te se nadam da ce se sve vise i vise pomagati, kako bi zene postale majke.
Svaka cast na ulaganju u ovakve stvari!!!
Kad bi svaka lokalna zajednica radila kao opstina centar, drzava bi nam bila uredjena.. odlicno !
Draga nasa Opstino. Hvala Vam na ovom projektu pomoci
Drago mi je da postoje ovakvi projekti koji pomažu povećanju nataliteta i podižu društvenu svijest o znacaju finansiranja vantjelesne oplodnje i nadam se da ce i druge opcine posvetiti paznju ovom problemu.