|

U prodaji slikovnica Pinokio

U prodaji slikovnica Pinokio
0
Klix.ba
23.1.2014. u 10:38
0
komentara
0

dijeljenja
U prodaji slikovnica Pinokio
Kompanije "Tropik” i “Egmont" nastavljaju sa predstavljanjem kolekcije 25 izabranih Disneyjevih priča.
I u 2014. godini mališani i njihovi roditelji, moći će da uživaju u pričama koje je na svoj jedinstven način prenio Walt Disney svojim nezaboravnim ilustracijama koje zauvijek ostaju u srcima velike i male djece.

Urađene u tvrdom povezu, sa prelijepim ilustracijama na 64 stranice, ove slikovnice postat će sastavni dio brojnih porodičnih biblioteka. U kolekciji "Disney Klasici- Priče uz koje se sretno raste" nalaze se "101 Dalmatinac", "Petar Pan", "Mala sirena", "Bambi", "Kralj lavova" i mnogi drugi naslovi.

Šesnaesta po redu slikovnica iz popularne Disneyjeve kolekcije je "Pinokio". Vjerovatno nema djeteta koje ne zna ko je Pinokio i što se dešava s njegovim nosićem kada ne govori lstinu. Već više od sto godina, Pinokio uči djecu širom svijeta kako su mu istina i nesebičnost pomogle da od drvenog lutka postane dječak od krvi i mesa. Pinokijeva nevjerovatna pustolovina odvija se kao san od šarenih boja, koji pruža akciju i nježnost, zaplet i čaroliju.

Svima koji propuste neku od knjiga u redovnoj prodaji, bit će omogućeno da ih naruče putem službene web stranice (www.tropik.ba) ili pozivom na telefon: 062/747-704. U prodaji se nalazi kolekcija na latinici i ćirilici, a iz produkcijskih razloga knjige na ćirilici neće biti puštane u prodaju prema rednom broju koji se nalazi na knjizi.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Trenutno nema komentara na ovaj članak.