Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Drug, rođena beba u Kini, to jest u Laosu, od majke iz Laosa koja je iz Kine? Izvori: Dječak je rođen u decembru prošle godine, a surogat majka je iz Laosa, ali je informacija tek sada objavljena. Procedura je obavljena u Laosu i rođen je dječak. Trenutno se vodi borba za njegovo državljanstvo jer je rođen u Laosu, a surogat majka je državljanka Kine koja je tu boravila zahvaljujući turističkoj vizi. Bra'o klix novinar.
kasnite kinezi, Muhamed Bešić stariji od svog starog 😉
Razumijem preispitivanje etičnosti postupka, ali i motive djedova i baka. Poginuli roditelji su vjerovatno bili jedinci (s obzirom na politiku jednog djeteta) i ne može im zamjeriti što su željeli ponovo vidjeti oči ili osmijeh svoje djece. To je ustvari vrlo prirodno. Potencijalni problem je dobrobit djeteta ukoliko su djedovi i bake već stari.
Na kraju DNK pokaze da je neki hajirlija natego u kineskinju sto je boravila turisticki u Laosu i pojO vuk magarca .. :/
Iz plemenite priče u kojoj medicina omogućava roditeljstvo ljudima prema kojima priroda nije bila blagonaklona do morbidnih slučajeva gdje djedovi i bake odlučuju o ostvarivanju potomstva umjesto svoje mrtve djece. Da si sistem zadržao humanost, etika mora ići ispred tehnologije.
tu zadnju rečenicu naši doktori ponavljaju svaki put kad' uzimaju mito