Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jaro moj dokle je nauka dosla...i neka je...a mi jos pljescemo kad nam asfalt ture pod nos pred izbore
u BiH svečano otvoren ATM za uzimanje novca
Koliko je meedicina uznapredovala da kod nas krrezzuba sirotinja i dalje vjeruje u zavjere billa gatesa...
Ma da kako da ne!!! vracate se u srednji vjek kad su popovi spaljivali naucnike smatrali ih vjesticama a danas ista vremena dolaze sa tupavim vjernicima koji naucnike smatraju satanistima. MRS!
Čovječe je li ovo moguće? Zvjezdane staze jbt!
Čudesan je ovaj napredak medicine, a super za one kojima je dostupno
Ej otkad sam se dvaput rodio , srece nisam imao
cool
Šta je ovo providna beba jbt
Hahahaha
Jel su i vama degutantne slike ovih parova on iza nje ona u grudnjaku drzi stomak sva ponosna na sebe? Ono u fazonu ohladi mala nisi otkrila regulator elektricne energije nego se je*ala par mjeseci prije.
Pa nije mi degutatno. Iskreno ima gorih stvari.
Da se opet rodim, živeo bih isto Spreman i na sreću, ali i na tugu Ne bih promenio ništa, jer ti ne bi bila ista A ja neću, neću ljubav drugu
Zato folnu kiselinu uzimajte!