Bebe
1

Tata prepustio korisnicima interneta da mu izaberu ime djeteta

Anadolija
Stephen McLaughlin pokrenuo je internet stranicu namemydaughter.com i putem portala Reddit pozvao sve ljude u svijetu da ponude svoje prijedloge za ime njegove kćerke.

Naime, on je odlučio da pokrene stranicu gdje svako može ponuditi prijedlog imena za njegovu kćerku koja će biti rođena u aprilu 2014. godine.

Ime s najviše glasova do 2. aprila, kada se očekuje rođenje djevojčice, bit će upisano u njen rodni list. Već sada su poznata imena koja su zauzela prva mjesta na listi na pomenutoj internet stranici. Među njima su imena poput Cthulhu, Amelia, Charlotte, Olivia, Camille.

Ipak, među ponuđenim imenima nalaze se i imena kao što su Laquisha, Megatron, Slagathor, Lesly, Pond, Streetlamp, Ixtley, Peka73rus, Stormageddon, Wackytaco692, Chernobyl, Spaghetti i Internetjr.

Također, među imenima koja su ponuđena za još nerođenu bebu nalaze se i Spiderman, Tesla, Watermelon, Batman, Playstation, Garden Salad, Google, Potato, The Game, Gangam Style, Salad, Refrigerator, Chuck Norris, The Doctor, Gorbachev, Nintendo, Zimbabwe, Metallica.

Kako bi svoju suprugu uvjerio da tako važnu odluku preda svijetu stranaca, McLaughlin je rekao kako će imati mogućnost veta nad konačnim izborom.

“Zdravo, moje ime je Stephen i uprkos nevjerovanju moje supruge, odlučio sam da dopustim internetu da da ime mojoj kćerki”, napisao je na stranici.

Kraj riječi internet nalazi se i zvjezdica, a slijedi i objašnjenje kako se internetu, ipak, ne smije do kraja vjerovati.

“Moja kćerka ne smije dobiti ime WackyTaco692", upozorio je Stephen.

Inače, na stranici namemydaughter.com svako može glasati za više imena i ponuditi nekoliko opcija, ali sva neprimjerena imena se odmah brišu.