Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moje dijete nije pametno. Kaže mi da je izašao PlayStation 5.
Aksioznost mnogo narusava kvalitet zivota bez obzira da li od nje patio pametan ili glup.
Charles Linden (autor Linden Metode, imate na thepiratebay) isto kaže da ovi koji imaju anksioznost (bilo koju) su ekstremno pametni. I uzrok je ne bavljenje ničim što uzrokuje dosadu. Tokom dosade mozak nema čime da se hrani nego strahovima koji rastu iz dana u dan i postanu jedino što postoji, opsjednutost. Liječi se indirektno. Tj bavljenjem nečim tako zanimljivim uživajnim korisnim da ne ostane prostora za anksioznost. Onda nestane vrlo brzo.
po islamskim načelima, nijedna osoba ne bi smjela dopustiti da joj "bude dosadno". čovjeka je Bog dž.š. stvorio da bude biće koje radi, uči, privređuje i proizvodi stvari koje mu koriste. tako treba i djecu odgajati ali im i primjer biti. iz dosade se javljaju najgore želje, strasti za kojima zaposlen čovjek nikada neće krenuti
Upravo tako kako je napisano,lijepo receno.
"ANKSIZNOST" MOŽDA TREBATE MENE DA UPOSLITE KAO LEKTORA