Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jos samo da se ima ko poradjat
Sve je to divno, samo za koga? Sve je manje trudnica, a drugo dijete ovdje sigurno necu pravit.
E čuj na lopti ahahahha
Želiš pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na > > > > > www.XXdate.club
Nemate inkubator p...a vam materina
Samo da komentiram ove stavove gdje su supruznici nakon poroda morali na terapije da se zbliže nakon sto je muž ucestvao na porodu.... Njima je terapija trebala i prije! Moj muž je doslovno maramicama vadio (moje) fekalije iz bazena u Općoj jer su me sestre zaboravile klistirati. Bio je sa mnom tijekon samog izgona bebe, gledao ju od 1. udaha.... I ZAMISLITE ČUDA... NIKAKVA TERAPIJA NIJE TREBALA, ČAK IMAMO I DRUGO DIJETE!
Ko se porodi na lopti odmah je profesionalni fudbaler
Glasam za porod u porodilištu!
sve pohvale za bolnicu i sestre, zaista samo rijeci hvale i to bez ikakvih kesa i koverti!
Kontam ev da npr Beciragicu kazes da te poradja u vodi, nabio bi te nogom
beciragic me porodio u vodi
Hoce li omoguciti i da djeca iz porodilista izlaze bez MRSA-e?
@skenderaga to nije nikad zagarantovano.
dajte porodiljama primanje dostojno covjeka, milijarde ljudi je rođeno bez lopti i bazena, jos ce ih se milijarde roditi, nije to problem
Malo sutra. I sada imaju radjanje u vodi, stojeći itd, ali samo za odabrane. Probaj to zahtijevati kad dodjes, pa ces vidjeti. Posade te na krevet i moras igrati po njihovom. Populizam žešći.
nije tacno,sirenje dezinformacija. objasnila u gornjem postu
Trebaju uvesti opciju radjanje u sluzbenim autima, sad ce nove vlade potrositi milione na luksuzna auta koja su vjerujem udobnija od bolnickih kreveta. :)
Cuo sam da djeca rođena na lopti poslije budu dobri fudbaleri.
Natural childbirth is the best