Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jel barem njegovo, il se ova jebala ko štuka dok ga nije bilo?
@$ Zeko $ vjerujem da nisi ozenjen, a ako jesi onda se ta tvoja bas usrecila
bolje da tražiš drugi posao, il završi fakultet
...e niko me xiv ne bi natjero to da gledam, a i svaka zena koja ima zrno soli i logike u glavi nece dati muzu to da gleda!
@Luna.Luna ma svakako ne mislim* da je ona imala koristi od njega tako, ali mislim da će joj kasnije značiti to što se potrudio da kako-tako proprati porod. A inače sam za to da muž bude prije, na i poslije poroda, sa ženom.
sta ce u Koreji? jeftina propaganda...
Čovjek se potrudio jer vjerovatno nije mogao biti prisutan. Nije ko ovi naši pojedini balkanci, kao nema on ništa s tim. A ženi najviše tad treba.
Luna.Luna ma svakako ne mislis da je ona imala koristi od njega na taj način, ali svakako će joj kasnije značiti to što je, kako-tako bio uz nju. A inače sam za to da muž bude prije, na i poslije poroda. :)