Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima li neka da je podojim...nista vas ne kosta...a meni bi bio poklon za cijeli zivot?
JackLondon Evo mozes i mene podojiti imam jednu sisu dole 😂😂😂 salim se
jeko ovaj pakistanac? :)
Moja tuzna prica je da nisam nikako dojio kao mali i ostalo mi sada,jbg potreba,genetika,fuzija...
ko nevoli da doji nije u dure...
Neće moderne mame - prostitutke da doje, šta one znaju šta je majčinstvo.
Nek im punica doji cijeli zivot
slažem se, pogotovo ako grize puno
Kkao je ovo kod nas tabu tema.. Niko ne pita mladu kako je dijete, kako napreduje, nego: je li dojis? A raja ne konta, da je to pomalo zahebano u danasnje vrijeme, stres napravi cudo i onda nema dobrog mlijeka za dojenje... i tako to...
buni se tata...
Da, kada nemas privatnika za vratom koji te zove na posao nakon 42 dana porodiljskog, a o ostajanju prekovremeno da ne pricamo... kakvo crno dojenje, kada su ljudima uskracena prava na osnivanje porodice.
ko ne voli žene s velikim sisama...