Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Psihologija, kraljica nauka. Čisto sumnjam da bi neko objavljivao bobmabstične naslove napravljene od izjava nekog čovjeka koji dijeli isto prezime kao lik iz planetarno popularne serije, tek da natjeraju populaciju koja je površno zainteresovana oko toga, da otvore članke. Inače, moja generacija ima najbolje ponašanje. Svi bi trebalo da se tako ponašaju i ništa ne smije biti promijenjeno, jer smo mi najbolje znali kako se treba ponašati i sazrijeti. Dokaz toga je idealno stanje koje vlada trenutno u svijetu. U suprotnom slučaju, doći će do uništenja dosadašnjeg života i haos će nastati. Peace out i ja najbolje znam, vi ostali pojam nemate.
Koji su to psiholozi u naslovu? U članku se spominje samo jedan, a pored toga još izgleda da se radi samo o njegovom ličnom mišljenju, bez ikakvog istraživanja i sl. Naravno ne smije da fali idiotsko apeliranje na primitivne emocije i nagone ("zlostavljanje", "arogancija tehnologije", "zašto zbunjivati").
Pa moraju se dijeca necim igrati. I mocart se igrao klavirom!
Vidi ga rodila ga majka, kako on sam sebi crtani nađe da gleda.
Tako će već sa 7 znati da nađe pornjavu
Isto kao i puštanje rialitija po raznoraznim tv kanalima.
Dobro jutro...
generacije debila
ja sam mislio da je Dr.House izmišljena serija...kad ono frajer stvaran...
Djeci treba prepustiti da rade ono sto vole.....