Bebe
633

Preslatko: Bebe blizanci se pretvaraju da spavaju kada čuju majčin glas

Klix.ba
Judy Travis iz Seattlea postavila je kameru u sobu svojih beba blizanaca kako bi mogla raditi kućanske poslove a ujedno paziti na njih dok spavaju. Jedan dan otkrila je kako bebe "varaju", odnosno da uopće ne spavaju kada ih stavi u krevetac preko dana, već da se samo pretvaraju kada ona uđe u sobu.

Judy je posmatrala bebe preko monitora povezan zvukom i kada se bebama obratila one su odmah legle i pretvarale se da spavaju.

"Rijetko im se obraćam preko monitora, ali kada to uradim obično naprave ovo", rekla je.

Bebe su se igrale i pričale na svom jeziku, a čim su čule majčin glas legle su kao da spavaju. Video ima više od 14 miliona pregleda te veliki broj komentara.

Baby Monitor talk

I rarely talk with the girls through the baby monitor. But when I do, this usually happens.

Posted by Itsjudytime on Friday, August 21, 2015

Judy Travis je filipinsko-američka ljepotica i ekspert za lifestyle koja ima preko 1,2 miliona pratilaca na YouTube kanalu, te dnevno preko 200 miliona pregleda. Videa je počela postavljati na YouTube 2008. godine i stekla je veliku popularnost. Udata je za Benjija Travisa s kojim ima blizance i kćerku.

Osim savjetima za ljepotu, bori se protiv trgovine ljudima. U prošloj godini prikupila 113.000 dolara za žrtve seksualnog ropstva.