Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koje sranje od ljekara. Sladoled pun prostih secera, ne znam da li ima ista zdravo u njemu i oni preporucuju. Hajd da tolerisu uzimanje sladoleda ali preporucivati...ma otkaz momentalni
Sladoled i voda- ima li gore kombinacije? Fuj. A što se tiče sladoleda možda bi i bio zdrav da nije krcat šećerom, sve što ima šećera u sebi ne može biti zdravo i gotovo!
SENZACIONALNO REVOLUCIONARNO EPOHALNO...
Imal' kakve adekvatne preporuke kad zena ne da!?
cija?
Komsijina, naravno ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
nije los savjet. jedino sto sladoled treba vise jesti zimi nego ljeti.
a pogotovo kad djecu boli grlo.:)
na klixu ništa novo, 'su namirnica čijom konzumaciom pomažemo svojoj djeci“, 'jer je bogat kalciumom' 'obavezno ispiraju usta'....... u kladionici kvota 9,0 da će klix ispravno napisati tekst, niko ne uplaćuje ni marku na tu mogućnost.