{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Preko Facebooka traže ime za bebu

S
30.3.2010. u 14:00
0
6
Preko Facebooka traže ime za bebu
0
Preko Facebooka traže ime za bebu
Fotografkinja Jenn Marsh iz Thamesvillea u Kanadi nije znala koje ime da da svom petom djetetu, pa je pomoć zatražila preko Facebooka.
Naime, ona je raspisala konkurs na Facebooku, te zamolila korisnike da predlože ima za njeno dijete.

"Pristižu nam zaista jedinstvena i predivna imena. Nisam mogla ni sanjati da će toliko ljudi ostaviti svoj prijedlog“, kazala je majka Jenn.

Konkurs je postavila prije sedmicu i kako kaže za nekoliko dana već je dobila preko 500 prijedloga.

Jenn i njen suprug Joe nisu željeli reći kojeg je spola beba jer su željeli da svi napišu svoj prijedlog bez obzira da li se radi o muškom ili ženskom imenu.

Par želi da njihovo peto dijete dobije neko neobično i snažno ime. Kako kažu prije nisu imali problem s odabirom imena djeteta.

"Kada mi je predložila da organizujemo konkurs mislio sam da je poludjela“, kazao je Joe dodajući kako se kasnije složio sa suprugom jer im je to posljednje, peto dijete i žele da ima veoma lijepo ime.

Jenn bi se trebala poroditi za mjesec dana, a neka od imena koja su užem izboru su Charlotte/Charlie, Layla, Oliver, Cruz i Heidi.

Par je istakao kako će im vjerovatno biti teško da odaberu ime, no svakako osobama čiji prijedlozi uđu u uži izbor darovat će besplatni photo session, a dok osoba čiji prijedlog pobijedi dobija besplatni photo session i bon u vrijednosti od 50 dolara.

Ukoliko i vi želite predložiti ime za Jenninu bebu učinite to ovdje.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koliko često trenirate?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: