Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo kaže Dubravka da \"andjete\" lektora. Što se tiče ove vijesti, to je tipičan primjer čovjekove materijalizacije gdje su čak i bebe postale modni dodatak. Žao mi je beba koje su umrle :(.
Firme svasta prodaju a do roditelja je da MISLE. E sad, to je vec problem i za to DIJET moze i da strada. Sarajevo-x lektora, molim andjite lektora koji govori nas jezik i koji je pismen. Hvala
haha dijetu
Ocito je da dijete u ovakvoj nosiljci ne moze pravilno da drzi glavu i da ce se za koji tren ugusiti jer nije u stanju da se izbori za zrak!!!Tu firmu treba zatvoriti,zar se ovakvi proizvodi dobro ne testiraju prije nego se puste na trziste!!!Svasta!!
e moji \"novinari\"... ne kaze se dijetetu, nego djetetu... mogli ste komotno napisati i \"dijetu\"....
kakva ce budala staviti bebu od ŠEST dana u ovu nosiljku