Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije, zato što to nervira odrasle...:-)
Ja imam malu bebu 2 mjeseca i 7 dana i apsolutno ne dozvoljavam da plače i nikad bez razloga ne pocinje plač. Bebe hoce kontakt da se osjecaju toplo i sigurno da su non stop ciste i nahranjene i beba se onda non stop smješka tako je bar kod mene.
PISITE O VANREDNOJ SITUACIJI. NAJCITANIJI STE PORTAL U BIH!!!!1
Citam tekst i ne vjerujem. Pomislim kako ja nisam mozda ok i panicim previse pa uzmem bebu kada place i ne ostavim je takvu. Onda vidim komentare i vidim da nisam jedini. Uh.
Ni jedno dijete ne place bez razloga. Ili je mokro, zedno, gladno, ne odgovara mu polozaj u kojem je trenutno, ledja ga svrbe itd. Lako je gurnuti cuclu u usta ili ignorisati dijete do momenta kada su vec i roditelj i dijete isfrustrirani. Troje djece bez cucla, flasica i placa. A vi?
Kakav je to roditelj koji ce ostaviti dijete da place samo da bi on imao vise vremena u svom jadnom zivotu...