Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve znate a ustvari nista ne xnate.
Moje dijete je imalo sve i jedan od navedenih a mi blizu spektra za autizam
Ni* blizu
Vaccine!
Doslo vrijeme da cim se dijete ne svidi ucitelju odma ima autizam, kazem na osnovu par slucaja iz moje okoline. Na kraju puno stresa, problema i sikiracije se ustanovilo da ipak nije. Ja se ko dijete popeo na krov skole, danasnjom logikom bi me strpali u psihijatriju.
moja kcerka u kanadi nakon problema u skoli (zivi s mamom u kanadi), nije zeljela ucestvovati u konverzacijama o seksu sa kolegicama od 12 godina i nije se htjela druziti s kolegicama koje vrijedjaju islam, skola naredila psihologa, psiholog kaze autizam Hahahha. Ja morao otici u Kanadu, drugo, trece misljenje, tri psihologa tri misljenja, presmijesan svijet postaje, sa ovim dijagnozima ljudi koji ne ulaze u obrazac poslusnosti.
Samo još jedan alat za kontrolu širokih masa pa ti s dijagnozom autizma nisi uracunljiv i pricaj sta hoces do mile volje