Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
životinja se skloni kad se koti...fujjjj
umene mi moja koza sve javno radi.:)))
Koji moras biti bolestan um, da na ovakav nacin zelis paznju. djeca su zlatna kakvi su roditelji..
........
Želite li izgraditi vlastiti posao te raditi iz udobnosti svog doma? Provjerite kako!!! https://www.smore.com/5d4ec
Trebao je krenuti od početka tj.kada ga je pravio.....
svaka cast za snimak neka vide i ovi debili koji se nisu ozenili i koji se nece ozeniti nikad kako su dosli na svijet-sve je to normalno samo nije normalno da ovi debili na klixu osudjuju ovo sta ih je briga sta drugi rade ,sta snimaju to je njihova licna stvar,i zasto gledate nesto sto je prirodno sa negativnim
ne mogu ljepse fkt ,a i ne zelim " j*** ti fb mater , i tebi i onima koji misle da je to kul i lajkaju ti " eto
E moj drug, nevjerovatno da se neki posebni trenutci ne zele sacuvati samo za sebe. Na ovo se i nema nesto puno komentarisati i dodati, samo cu potpisati ovo tvoje. Dokle ide ovaj svjet.... :-(
@smiling ...ma izgubili kompas totalno, ljudi danas ne znaju razlucit sto treba podijelit sa svijetom , a sto zadrzat za sebe. sto je tu je , moramo zivjet u ovom nakaradnom svijetu i nastojat da nas ovakve debilane sto manje dotiču inače , sve ok kod tebe , jel sve pod kontrolom ? ugodnu noć zeli ti tvoj drug :)))
PRIKAŽI ODGOVORE (17)
Genijalna idjea jednog idiota
Čega se pametan stidi tomu se budala divi
Eiki, glup ti argument. Trump i tvoja beba?? A tek žena, cool :) Hajd sad treniraj nespavanje i sve nam to prenosi live, molim te.
Jos da posmrtno kupanje krenu snimati i da se samoubijem.. -.-
Kakva fix ideja jednog pecinara..
nista ruzno ni vulgarno snimano sa strane tako da se nista ruzno nevidi
Ja nemam fejs al cekam kad ce neko jutarnje sranje uzivo prenosit. Procitat cu u medijima.
Sta ce...facebook zarobljenik.
Kad ce ove zene objavljivati live kupanje.... u opisu video #Doslajenedelja #valabiojered hahah
citam tamo nedje coek tuzio zenu sto mi je rodila ruzno dijete i sto ga je prevarila ljepotom nacinjenom od plasitike, jadno djete povuklo gen od majke.
@diiss2 trebao je traziti da vidi slike iz djetinstva, dok su se zabavljali :)