Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Inteligentna kolica bi bila koja se zaustave kad mama pokuša ući sa bebom u zadimljen prostor. Ili kad priđe polici sa preslatkim kupovnim sokovima. Ili da se upali alarm svaki put kad beba umjesto igraške drži telefon.
cijena ... sitnica.
jos malo pa ce roditeljima izmisliti roboticke ruke kako nedaj Boze nebi dotakli svoju bebu.
@patos e pa ta ce ti kupiti ova kolica da nema puno zahmeta oko djeteta
Treba i pištolj ubaciti da se beba moze braniti:)
Mora Bosnjo da pljuje svaku inovaciju sa njegovim dobro osmisljenim "fazonima" ,trazeci sto bolji nacin da ismijava nesto inovativno, jel' morate ama bas sve ismijavat? Bosnjo misli najpametniji..pa osmisljeno je za atlete koji ne smiju djecu ostaviti kuci samu,kontas? Normalno da Bosnjama ovo ne treba,sportista svaki hiljaditi...ti ako mislis da je nekome mrsko gurati kolica pa "mora" ovo uzeti, probaj trcati 1-2h gurajuci kolica ;) Prvo probaj, pa komentarisi :))
@patos Kao sto rekoh , Bosnjo misli da je najpametniji ..
Istroši se baterija, pa ti nadji bebu gdje si je zijanio 😂
ali na primjer nema brige ako ti neko ukrade telefon, bebac ce jurnuti pravo za njim. 🤔😳
U ovome će samo djeca Elite uživati.
potruuddi se i ti
Mislis zene/nemajke, sta imaju djeca u ovome uzivati