Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zive i zdrave bile nase majke svojoj djeci duugo godina! Ja sam izgubio mamu i nikad debi nisam dosao,kazu vrijeme lijeci sve_mozda sve ali majcinu smrt ne..Zato ih pazite i cuvajte i slusajte,jer kad majka ode onda je kasno kajati se. ZIVJELE SVE MAJKE SVIJETA.
Ima dobrih mama. Trebo sam skoknuti tamo.
Zasto se brise komentar gdje se spominje kako se D. H . Konakovic pojavljuje na svim gradskim dogadjajima? Je li ta konstatacija vrijedja porodicu K?
čovječe nisam bila ovako napirlitana ni bez djece a delom sad. zahvalna kad se okupam i legnem poslije dežure da spavam. vidi im frizura i sila jbt. baš me interesuje šta to njihova djeca jedu...
Nisam brze u zivotu kliknuo na clanak. :)
@moja_tetka zašto? 😲
Sere mi se
MILF HUNTING!!!
I Nina Grebo...
Jos konferencija beba i to je to😊😂😄.
Mozemo li od transparentne porodice Konakovic dobiti informaciju koliko je nas gradjane ovo kostalo,jer ova ne sjedi tu djaba