Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve je to lijepo, ali mislim da nitko ne zeli oca ili majku u tim godinama. Veliko pitanje da li ce uopce doziviti punoljetstvo svoje djece, da ne pricamo o bolestima koje godine donose, slabija pokretljivost itd...sad je vitalna, ali da li ce za 10 god. isto biti...cisto sumnjam.
Naravno da gledam matori, ali treba biti i realan u zivotu.
Bolest...
ipak, mislim da je 65, odnosno 66 godina previse. bez obzira koliko zena bila vitalna, ona nema fizicke i mentalne snage da se "bori" sa cetiri bebe.
ma jašta nego previše .... sve je to lijepo i uz sve ovo što si navela , budimo realni na neki način nije pošteno ni prema toj djeci jer će vjerovatno ostati bez nje kad im bude najviše trebala ..... kako vidim imati će dosta sestara i braće koji će se moći brinuti o njima , ali nije to to , majka je majka i samo je jedna
Па дјевојчица пожељела брата, мајка хоће да испуни жељу. Али како они ово све финансирају...
Štancaj stara.
kad mujo igra mujo dobijaa hahahahha
sve se to dogodilo na putu za ludilo, srce mi se opasno u tebe zaljubilo i ja sam ovom svojevremeno srca lomila hahahha
:************* <3
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ja jos nevin u 31 sto ti je zivot
E takvu jednu trazim!
ma šta će ti. ovoj se prima i sa pupka :-D