Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Švabin sistem...nema da ne moRe!
hahahahahaha bravo
ako vako krenu nece im trebat dodatna radna snaga
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
imal iko da je dokučio njene motive za ovaj čin,da i mene prosvjetli jer je fakat ne kontam što joj je ovo trebalo
Vrijeme da se drugi o njoj brinu, a ona pravi maksume o kojima bi da se brine u jesen svog života. :/
Има 13-еро дјеце још, имаће ко бринути о бебама. А кад је родила здраве четворке у овим годинама, нешто се ја не бринем за њену старост.
..vidi starke jes zahebana...hebo te, opreza nikad dosta ;-))
Pobi Svabica izreku,,da su za baba djeca i one bi ih radjale". Bebama dug zivot, dobro zdravlje i puno srece.
Djeca su za sve koji su u stanju da pruze pravu ljubav...
U pravu si, slazem se.
Neću komentarisati njene godine, već samo da kažem da su četvorke tako divna stvar i da joj zavidim. 4 puta više truda s odgojem i 4 puta više ljubavi.
Samo vrsta homo sapiens ima vremenski ogranicen period razmnozavanja odnosno do odredjene starosne granice. Sve druge vrste biljne i zivotinjske nemaju to ogranicenje. Zasto ?
Imale bi i biljne i zivotinjske svoje granice da ih mi prije toga ne okrenemo na raznju ili u salatu. A do tada se mnoze, hebga, sto ce drugo raditi kad znaju da ce u lonac :)
Pa ova djeca će rano ostati bez majke. A ako ne ostanu rano, bit če stara da im pruži ono što majke pružaju svojoj djeci. Uskratila ih je za mnogo šta. Da li se ovo zove njena sebićnost, zbog nekih njenih, nama nepoznatih ciljeva?
E vala, šta reći, a ne biti popljuvan. Ništa kontra Splita.
I sto joj je to trebalo u zivotu, bas ne kontam. Pitanje hoce li bebe prezivjeti i ako prezive koliko ce imati vremena da prozive s majkom.
volim djecu i stvaranje novih zivota, ali ovo ne odobravam!!!
Odvratno
kolike su sanse da ova djeca imaju zivu nenu
Kako god,ne opravdavam :D
Svaka cast... Ali mora da su Tarzanovu spermu koristli...
Boze dragi kak'a je ovo vijest