Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
....jes...nasim izgovor da u trudnoci pojede tepsiju bureka, 20 hurmasica, kilu hljeba, 2 kile krompira, 3 litra kafe i jos stosta... Izgovor..."pa jedem za 2oje" bog te ne ubio ti jedes za 20 toro... Ne treba bebi tijesta secera i masnoca ko kravi... Nego vitamini,minerali,;jelancevine...
Zato bosanka lijepa i zgodna dok se ne uda... A posle muza stid na plazi pored cehinja...zene po 3-4 oro djece linija ko u puterice... Al dok bosanka. Na plazu donese pile i bureka...cehinja za rucak krisku crnog hljeba sa maslacom i kriskom paprike...
E pa sad ne slazem se s tobom, gdje je ono cast izuzecima. Ima i toga sto ti pricas, ali sad se malo i vremena mjenjaju, ima puno vise onih koji paze sto jedu i koliko jedu, a na poslijetku i kako izgledaju. Prema tome ne zaboravljaj dodati ono bitno. ;-)
PRIKAŽI ODGOVORE (21)
Sira, kajmaka, domaći hljeb, dosta voća i povrća, pite (burek ,zelje,sirnica..). Kakve crne pahuljice? eto zašto imamo sve veći broj p.edera koji se bildaju sa nekim šejkovima i proteinima. Konzumirajte ono od cega će sam fetus biti bilder, a ne pussysmoke.
Bio "onoliki" ili "onolišni", umrijet ces...