Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kolica su spas samo još kad hoce da se voze obicno cim prohodaju nece🤔🤔🤔
1. Ne kupuj u radnji..kupi na piku 2. Ne kupuj krevetac, komode za presvlacenje i druga sranja jer je to porez za budale. 3. Ljuljaj na rukama, nogama, nosaj svezano u marami oko sebe, ljubi, mazi, igraj se, nek spava kraj tebe i doji svije godine.....sve ostalo je ubleha od strane ublehasa koji od prirodnog prave vjestacko i od normalnog hoce da izmisle nesto “normalnije”... a samo seru.
4. Za kolica daj neku normalnu cifru...ne kupuj ferari kolica jer tvoje dijete ne zna u cemu se vozi. 5. Opet ponavljam...kupi maramu za nosenje...to je prirodno, dijete te osjeca uz sebe, zna stalno da nije samo. Dijete ne uziva u kolicima, nego uz svoju majku. Kolica samo ona kisobran, kad dijete prodje “beba” fazu i kad je tesko za nosanje.
Prvo tezina pa onda dolaze ostale stvari u obzir
ciko kolica 3.45 kg msm da je naziv olala znači savršeno
U takvim kolicima sam se vozio kao djete a proizvedena su cca. 80tih imala su sve! Kočnice na 4 točka, amortizere, korpe, suncobran, nadstrešnica koja se razmontira, sjedalica koja se preklapa, rukohvat koji se prebacuje na drugu stranu, polica za hranu, bočica, kajš, ..
Na dijete?