Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a ne mozes ga pustit ni da landara po cijeli dan :D
Ja bi ga pustio al me strah, zaeban je kad podivlja, a to mu se cesto desava kad vidi rasnu zemsku
u Srbiji je moderno nositi uske hlače i bokserice, apelovao bih i na srbe iz RS, da krenu isto raditi
Takođe, ako se počnu nositi boxerice kvalitet sperme se popravi. Što znači, neka se okanu kenjanja, jer kada mi budu trebala djeca, neću nikako gaće nositi, ima da mi jaja vise do koljena. Pozz..
\"U istraživanju u kojem je učestvovalo 2.000 muškaraca pokazalo se da gotovo ne postoji razlika kada je u pitanju kvalitet sperme pušača i nepušača.\" i jedan pasus kasnije... \"Ipak, treba biti na oprezu, iako način života i loše životne navike ne utječu toliko na plodnost, utječu na kvalitet sperme\" ...ipak treba biti na oprezu...jer cak i kada kopirate clanke sa drugih stranica, lose prevodjenje moze dovesti do suprotstavljenih izjava koje cini da izgledate kao neozbiljan medij:)
Potpare se jaja i no kids...
Ja da.mu izbacim kroz rajfeslus. Zato mi je kvalitet spermica par exelans.
ne volim kada musko nosi siroke bokserice, svom momku sam to zabranila, i od tad samo uske nose! a prije je nosio nekad ono da landara...
za mene ionako kasno, plus što sam pretil, neki dan mi otpade ćuna bih4ever
Od uskih gaca i pantola i cuna se ne razvije u potpunosti.
ja sam gay i volim da ga primam u šupak
Najbolje su one stare sarvale,onako solo,u njima se spolovilo otegne,ono pravo
Taman posla da mi se vuče po podu!
bolje je kad HASIM landara ........nego kad ga stegnes pa se skupi pa nista onda mu treba period da se rastegne hahahhhhaha
@đes pošo samo ih istakni, ja ne nosim uske boksreice upravo jer mi se lako na dobar gluteus podigne :)
\"gotovo ne postoji razlika kada je u pitanju kvalitet sperme pušača i nepušača\" je li ovo istraživanje finansirano od strane duhanskih kompanija?