Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dinarko najjaci.
Focaci like this
Sljedeci sinovi ce im se zvati Eurko i Dolarko, a zasto ne i Rubaljko. A ako je ime po planini Dinari, onda ce sljedeci biti Velesko, Jahorinko, Igmanko, Prenjko.
U nasem gradu mama je radila kao medicinska sestra. I kada su isli na patronazu, u jednom naselju koje je vecinom bilo nastanjeno romskom populacijom bila su ima kao: Rambo, Konan, i biol je takodjer jedan Tarzan itd.
Cuj pojedini...
sta je gljeb? Glib? kakav otac takav sin!
Kako se mi god zvali, nebeski smo narod
daaa i lucifer je bio nebeski, poput vas
Pa s obzirom sta su im (vecini njih) pradjedovi, dedovi i ocevi radili ovo su lijepa imena. Realnija su Koljoljub, Nesrpskomrz, Genocidomir, Istrjebiša, Siloslav itd…
Ima i kod nas Tarzan na Ilizi.Doduse cigan...
Citam i pokusavam shvatiti 🤔, zamisljam vjencanje Risa i Vidre, Omiljenog i Sjajne, Plamena i Bistrice, Drena i Zdravice, Mrguda i Princeza, Jasena i Laste, Dinarko i Pobeda, Gljeb i Pravda, Tarzan i Hajdi
Da se ja pitam dao bi mu ime Feslija
Muzaferija🤣😅🤣😅👍
Eurko i Dolarko, a Boga mi i Rubaljko :)
Moja nena imala kobilu po imenu Vidra :)
Opet će se sa Strahinja i Milica vratiti na Snežane i Zorane.
Ovaj mali isti vućić Dinarko 😂
Osiromašeni uranij uzeo maha dobrog
Ide Na Gore. Uranium je jeb..a stvar. Generacije poslije postaju degenerici. Pocelo je djelovati
To daje talijanska nac manjina a ne tzv srbi.