22 miliona pregleda
86

Mama zalijepila dijete za sjedalo u avionu pa pojasnila: Ponekad želiš samo dvije minute mira

D. J.
Screenshot: TikTok
Screenshot: TikTok
Lisa Flom iz SAD-a objavila je video na TikTok-u pod naslovom "Stvari koje bih voljela da sam znala kad sam prvi put postala majka".

U njemu pokazuje kako svoje jednogodišnje dijete lijepi za sjedalo u avionu kako bi putovanje prošlo ugodnije. To je samo jedan od njezinih roditeljskih trikova koje redovito objavljuje na društvenim mrežama. Ima dvoje djece i preko 800.000 pratitelja na TikToku.

U spomenutom videu, koji ima više od 22 miliona pregleda, pokazuje kako široku čičak traku najprije lijepi za djetetovu stražnjicu, a potom i na sjedalo. Na kraju dijete zalijepi, a trake ga zapravo dobro drže da ne izmigolji ili padne sa sjedala.

Lisa priznaje da je do te ideje došla zahvaljujući suprugu.

"Majčinstvo može biti izazovno. Moja jednogodišnjakinja je posvuda i ponekad želiš samo dvije minute mira da nešto obaviš. Muž se ustvari prvi dosjetio dodati čičak na fotelju i bebinu odjeću kako bi ostala na jednom mjestu. Na kraju je to ispalo zabavno, jednostavno i vrlo praktično", pojasnila je.

Na kraju leta je jednostavno odlijepila trake sa sjedala i bebine stražnjice i spremila ih u torbu. Putnici su promatrali što radi i nekima se ta metoda nije svidjela, "jer nije dovoljno sigurna za dijete".

Drugi su otkrili svoje trikove pa je tako jedna majka napisala da ona svaki put na let nosi auto sjedalicu i to joj se pokazalo kao odlično rješenje.