Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Daj bolan ne provaljujte se.Neko će vas tužiti za opasno dezinformisanje.Alkohol troši jetreni enzim A-dehidrogenazu koji je neophodan za metabolizam masnoća..NEZNALICE ne petljajte se gdje vam nije mjesto !
Alkohol je majka svih zala.
Ma kakav alkohol, to ni u ludilu ne vrijedi piti. Samo postaneš pjandura i niko te onda ne voli i još onda živiš od pive. Fuj. Nema ništa gore od alkoholičara.
Hahahahahahahahhahahahahahahahhahahahahahahahahhahahahahahahahhahahaha
Allah je to zabranio, nema veća količina, manja količina, nikako dakle
...vjerovatno ne steti majKi i djetetu....., greska, treba pisati u ovom slucaju "majCi".....ccccc.....
Al cuj naslova VALJDA??? Nisu ni oni sigurni,pa predpostavljaju! Nije dobar nikako,a pogotovo za trudnicu!!!
Majki??? Toliko o pismenosti Klix novinara!
malo pive malo rakijice pa ako se dijete rodi malo frljavo nema ba veze!
"vjerovatno"
A ovaj članak vjerovatno nema nikakvog smisla
Čuj vjerovatno ne šteti. Kako vas nije sramota??? BTW bravo za dva top komentatora istina o alkoholu izlazi na vidjelo
klix isto prije par mjeseci.. studija dokazala da nema minimalne kolicine alkohola koja bi bila zdrava ili nebi bila stetna..
Vjerovatno ne šteti djetetu ? Zašto vjerovatno, a ne sigurno i dokazano ? Citat: "...mala količina u prvih nekoliko mjeseci možda i nije toliko rizična, kaže studija Harvard Health..." . To je onda neuspjela studija. Jeste štetno ili nije štetno, nema treće. Yebeš studiju koja ti kaže "možda".
@sezam.susam idioti. Cuj vjerovatno. Zamisli da je Njutn rekao gravitacija vjerovatno postoji. A možda i ne postoji, sta ja znam.
Fazon je sto u nas to “vjerovatno” svijet preuoblici onako kako svijetu odgovara, pa ce neko rec ne steti, neko ce rec steti , pa ce nekome malo alkohola bit gutljaj, a nekom litar itd...