{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Luksuz za bebe: Kolijevka od čistog zlata košta 25 miliona KM

15.7.2014. u 12:43
45
44
Luksuz za bebe: Kolijevka od čistog zlata košta 25 miliona KM
45
Vjerovali ili ne, postoji dječija kolijevka od čistog zlata i to teška 188 kilograma, a košta 10 miliona funti ili blizu 25 miliona KM. Kolijevka je dizajnirana iz ograničene serije čistog zlata iz Dodo Bassinetove kolekcije.
Za izradu kolijevke je potrebno šest mjeseci, a njena visina je 114 cm. U ponudi je i gravirani krevetić koji košta dodatnih 72.000 funti.

Veličanstvenu "kolijevku zlatnih snova" izradio je Ximo Talamantes, dizajner i predsjednik Uprave kompanije Suommo koja je osnovana 2005. godine, a bavi se proizvodnjom luksuznog namještaja za bebe i djecu.

"Svi naši dizajni napravljeni su s besprijekornom pažnjom na detalje", rekao je Rafael Esmila, Suommov dizajner i menadžer.

U ponudi imaju i lutku od dijamanata i zlata, a košta blizu 60.000 KM, a po sličnim cijenama može se kupiti i sva oprema za bebe, cucle, flašice, posteljina, nakit i to sve sa višecifrenim brojkama kada su u pitanju cijene.

Suommo će uskoro otvoriti novi butik u Dubaiju gdje će pokazati svoj raskošni dizajn i kraljevsku ponudu za bebe i djecu.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koliko često trenirate?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: