"Šah mat"
110

Komični razgovor djevojčice i majke osvaja mreže: Otkrila joj zašto ne želi imati djecu

N. O.
Screenshot/Instagram
Screenshot/Instagram
Društvenim mrežama posljednjih dana dijeli se snimak razgovora djevojčice s majkom, a u kojem joj saopštava da ne želi imati djecu te otkriva razlog.

Komični snimak podijelila je Katarina Simon, influenserica koja svakodnevno dijeli snimke svojih kćerki i života njene srbijansko-meksičke porodice. Jedan od takvih posebno je dojmio korisnike društvenih mreža zbog komičnog razgovora s kćerkom.

Naime, malena Alina na snimku dok se češća ozbiljno saopštava majci da ne želi imati djecu.

"Nećeš imati djecu? A što ljubavi?", upitala je Katarina tražeći da joj objasni šta je problem na šta joj je odgovorila: "Neću da me maltretiraju".

Nakon što ju je odgovor nasmijao upitala je: "Što ti mene maltretiraš?", na šta je djevojčica odgovorila: "Pa ti si htjela djecu".

"Šah mat", napisala je Katarina u opisu snimka koji je pregledan skoro četiri miliona puta te dodala: "Prije je govorila da sve zavisi (od čega god) da li će imati djecu ili ne, a sada sve više vidi kakva je ona prema meni pa je odlučila da ne rizikuje. Šalu na stranu, interesantno kako dječiji mozak varira, a samo oni znaju na osnovu čega donose neke 'odluke'".

Ispričala je kako spontano tokom razgovora dođu do određenih tema te da se "sita ismije" zbog djevojčicinih "bisera".