Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
djaba ti sve to. Zene na zapadu imaju previse slobode te su tu slobodu iskoristile da se kurvaju, ganjaju karijeru i pare. Rezultat toga su propali brakovi, razvrat,gomila abortusa te ogromna bijela kuga. Tipican primjer matrijarhalnog drustva- drustva koje vodi u propast.
Na svakoj slici, serviranoj putem zapadnih medija, stavlja se covjek od 48 godina pored bebe, kao babo :). To vam je masonska poruka, da moras biti prvo rob sistema, ganjati karijeru, pa tek onda djecu. U prijevodu, djedo od 70 godina vodi sina od 15 godina za ruku.
Kod nas mladu zenu uopste nece da zaposle, pogotovo ako je frisko udata. Jedino ako joj neko *sredi*.
Tako i treba.
ovo je pravi korak protiv bijele kuge...............
Znači yebi ne vadi
I kod nas je isto 'vako.