Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne udaraju se vaspitne kao prije zato su razmazena
Ne znam fakat jesam li ja muhanat itd.ali sto su danasnja dijeca razmazena bar to primjetim kod mojih prijatelja. Naravno nisu kriva dijeca, ali npr.dijete sta god zazeli dobije i dosadi mu to npr.za 5-10 min., kad god izadzu vani nesto im se mora kupiti ono sto su oni zamislili. Ne znaju roditelji da postave granice, a kad im kazes zamjere jbg.
Roditeljstvo je tako lako uz Klix....
Ne mozes ga prepoznati jer si ga ti razmazio/razmazila, i to je tvoje sunce, tvoj princ ili princeza, savrsenstvo bez mane...
Svakom roditelju je njihovo dijete najbolje, taj ti argument ne pije vodu
Sutra članak broj 252., klix tema je "kako prepoznati da je vaše dijete gladno". Prvi simptom je da je dijete plačljivo i govori "mama, tata, ja sam gladan". E sad, tu dolazimo do ključnog koraka. Ako mu tada ponudite jelo i on to jelo pojede, možemo zaključiti da je dijete zaista gladno.
Ovi klix clanci su najjaci