Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
učenje "podmićivanja" od malih nogu !
..tako je....nauči ga od malih nogu da je mito i potplaćivanje prirodna pojava😂😂😂😂😂mora tako, šta'š😂😂😂😂
godinama vec sa malom rajom imam taktiku,nisu moja djeca,ali cija god da su prvo ih ukljucim u pravljenje hrane:svako dobije zadatak,naravno po onome sta moze raditi.Onda napravimo,onda jedemo.Nema te hrane koju dijete nece jesti,samo morate jesti i vi i ukljucite njega ili nju u proces pravljenja.Probajte par puta,brokule rukicama uzimaju onako kuhane bez icega i jedu,mrkvicu,ma sveee zivooo jedu.Sretnooo ;)
Naravno, platit mu. To sto mozda ne moze ni otići do trgovine je nebitno. Bitno je ucit ih da za svaku im stvar mora se platit. Njima jedan dobar prut, odmah slusaju.
Opucas mu jednom dobar samar i vidjet ces kako jede
Prece od ovoga je nauciti dijete sta ne jesti. Kad sam ja bio u skoli bio je sendvic od pola marke gdje si u biti dobijao kutljacu majoneze na hljebu, a nismo imali nigdje drugo jesti za tako male pare. Mislim da je najbolje da roditelj djetetu napravi obrok za školu kod kuće jer tad zna šta dijete unosi u organizam. Ako i to ne bude htio jest neka bar može zamijenit taj sendvic za slicice
Umjesto sto se bave glupostima hoce li djeca jesti ili nece povrce, bolje da se bave istrazivanjem da li postoji uopste povrce i voce bez GMO. Mislim da je to mnogo veci problem! Zasto danas sve vise mladih oboljeva i umire od karcinoma?
dobro, gdje su ti dokazi da GMO hrana izaziva karcinom?
@Kakoide S obzirom koje kompanije stoje iza GMO projekta bilo bi vise nego smijesno baviti se dokazima ali ima mnogo literature iz koje se moze zakljuciti kako GMO hrana utice na zdravlje. Vrlo kompleksna tema za raspravu, a prije svega edukacija.
I nas su varali sa mornarom Popajem :D
Nije platiti !!! Djetetu novac nesmije biti poznata stvar zadugo sve do odlaska u skolu pa i duze, treba mu objasniti da je povrce zdravo al "domace" ne iz konzuma i pobacati nutele i ostale hemije !
"Hajde sine malo kupusa, dadne babo cvaju"
ahahaha..... al' istvarno .......stvarno glupog prijedloga...............ova istrazivanja postaju sve gluplja i gluplja
..samo prut" židovac"...ima dasku da jede 😂😂😂😂😂😂😂😂 jednog dana će reći ' hvala ti mama što si me tukla', da nisi, ko zna našto bi ovo sve ličilo😂😂😂😂
@TheOstruga tačno
Haha nasmija me na jutro :) I jos te posalje da sam uberes prut. Cuj pomicivanje, u moje vrijeme je bilo "hoces-neces, ne moras" . Kad zakrci stomak i izbrojis zvijezde od gladi, jedes i djetelinu ako treba. Jedes sta ti se stavi na sto. :D
PRIKAŽI ODGOVORE (3)