Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mojoj ce sad punih 5 godina,zena hoce da je preseli u njenu sobu,al ja ne dam,slusam kako dise i lakse zaspim
znaci ona tebe smiruje i uspavljuje a ne obrnuto...........duso slatka :)
"u prosjeku 40 minuta duže" Ja mislio barem 2 sata duža. Znate koliko mi znači 40 minuta duže? Samo teret više da dobauljam do sobe, napipam u mraku gdje je dijete, onda napipam glavu da ga mogu podići, okrenuti, pokriti, nahranit, šta već. Veća komplikacija nego da je tu u blizini.
moja kako se rodila spava sama u svojoj sobi..😂
kada ih naucimo...............
bebe u svoju sobu normalno ako ima dovoljno sobo od 2 mjeseca. mnogo lakse roditeljima. posebice ako roditelji rade. Dovoljno je da babyphone opomene kad je beba budna a ne citavu noc ono covjek nezaspi kako treba
To samo za smotane, izvini što sam iskren.
@Miles Dyson nije nego sebi covjek pravi olaksice. svi smo mi emotivno vezani za svoje djete i lijepo se igrati i maziti sa svojim djetetom.
ovo kod nas nikada nece zaziviti
Mi iz malena natkarimo se na materinu sisu. Sisah brale mater do 37 godine u istoj sobi. Malo izadzemo preko dana kad dobijemo 2 marke za kladionice i kahve.
Odmah ih poslati u život.
Mene su otjerali kad sam napunio 18, jos uvijek imam traume 😫
mene kad sam imao 16
@gmx eh jadnicak mali, sad tek kontam zasto si skrenuo u nacionalizam