Preporuka njene majke
13

Jennifer Garner otkrila najvažniji savjet o odgoju djece koji je dobila: Vrijedi milion izgovorenih "ne"

N. O.
Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE
Jennifer Garner otkrila je savjet o odgoju djece koji je dobila od svoje majke, a koji prema njenim riječima vrijedi milion izgovorenih "ne".

Glumica se pojavila u nedavnoj epizodi podcasta Kelly Corrigan "Wonders: About Your Mother", a tokom gostovanja Garner je govorila o svom odnosu sa svojom mamom Pat. Tom prilikom je podijelila najvažnije savjete koje je dobila, a koje sada i sama koristi kao roditelj.

"Moja mama uvijek kaže - kada im je najgore, tada im je potreban najveći zagrljaj. Ona ima mnogo stvari koje kaže, ali jedna od njih je: 'Kad god možeš da kažeš da, reci da, budi veoma liberalna sa svojim da i sačuvaj svoje ne. Samo tvoje 'zatvaranje usta' vrijedi milion 'ne'", ispričala je.

Pojasnila je na šta je tu tačno mislila: "Ona jako vjeruje u jednostavno ignorisanje, samo se pretvarajte da ne vidite. Ona nije od onih koji duboko zalaze u ono što je teško".

"Sigurno je bilo trenutaka u mom životu kada ću je nazvati i prolaziti kroz nešto što je za nju isuviše teško za podnijeti da će ona samo reći: 'Pa, svejedno', a onda promijeni temu i ja moram spustiti slušalicu i nazvati moje sestre jer sam stigla do kraja onoga što mama može da uradi", ispričala je.

Garner s bivšim suprugom Benom Affleckom ima troje djece - Violet koja ima 18 godina, Seraphinu (15) i Samuela (12).