Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a dva jaja dnevno vam pomazu da se duplo vise razvijete i porastete
Kako dobro izgleda ovo jaje na slici, da je sad hljeba umoĆit u žumance. :)
i trebala vam studija, pare i resursi nekakvi da to skontate
LIJEPO JE PODSJETITI SE SLIJEDEĆEG: Povremeno pojesti poneko jaje je tradicionalno odličan izbor. Veoma jeftin i istovremeno zdrav i ukusan izvor visokovrijednih tvari biokemijske prirode. Za mlade je najčešće veoma učinkovito. Pomaže i starijima ali sa starenjem manje jer usporava metabolizam (osnovni pokazatelj materijalnih aspekat Vaših života).
ČESTA GREŠKA KOJU PRAVE MNOGI FINANSIJSKI NEISKUSNI IMUĆNI LJUDI JE SLIJEDEĆA: Većina previše često jede pretežno skuplju hranu jer žive u zabludi da je ona bezuslovno lošeg kvaliteta, i da skoro stalno treba jesti obavezno skuplje stvarčice kako bi se izbjegle poslovne neugodnosti. Oni koji tako žive veoma često bespotrebno oboljevaju i ubrzano oboljevaju i umiru.
@Frljoka1 ovo nema smisla sto si napisala
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Otkrili Ameriku .... kad-ikad su to "komunisti" znali :) pa još i veselo reklamirali: "svako jutro jedno jaje - ija- ija- o! organizmu snagu daje - ija- ija -o! sa začinom, bez začina, na sto raznih načina... svako jutro jedno jaje - ija-ija-o! "
"svako jutro jedno jaje organizmu snagu daje"....
kva kva kvo
Slogan "Agrokoke" iz Imotskog, nekadasnjeg giganta sa 150.000 koka nosilja. Firma, naravno, vise ne postoji, jos jedna kap u moru tranzicione poslijeratne pljacke...
Sad vegani kad navale sa svojim studijama :)
ma nek se roknu