Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je totalna pozitiva,vi koji nemate djecu i ne znate,nadam se da ce biti uskoro u prodaji. Zamisli krevet sam nina bebicu poslije podoja...san snova!
@UtopiaBosnia Ma to se napravi sa busilicom za baterije za tren oka..... Imas na yt kako..
ja zavrsio s ljuljanjem i kreveticima.. daj boze da i drugi ljuljaju.
@diiss2 jarane daj vamo meni dva ako mi se pokvari jedan ništa nevidim od podočnjaka.
WiFi oko bebe, hmmm...
Bolje da su izmislili krevet sa jačim letvama kad se PRAVI beba. A što se tiče ovog šatro izuma, ovaj izum odavno postoji samo što se kod nas zove NANA (kad god je u blizini ona će se prva ustati svakako - prema tome zašto trošiti pare kad je NANA tu) ;)
Roditelji će dragocjeno vrijeme umjesto ljuljajući bebu provoditi zarađujući za krevetac i sve ostale nepotrebne stvari. Dodir, glas, otkucaji srca roditelja...to je bebi bitno jednako kao zrak i hrana.
Dobro je da nije samsungov
Eh, prekasno
Ma divno, najbolje da date robotima da vam odgajaju djecu, a vi samo uživajte u pravljenju ;)
@BBCream Pa nije u pitanju odgajanje, valjda samo mala pomoć, sta fali ako mama umorna i nenaspavana dobije pomoc?
ne seri seljanko
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Hajmo ukinuti i ovo malo interakcije roditelja sa djetetom sto imaju. Nek izmisle robota koji ce od rodjenja odgojiti dijete, da roditelji i ne znaju za njega.
Treba ga ljuljnuti kad god stignes :)
Za dvije godine roboti ce voditi djecu u skolu, a za 20 godina ce ti doci robot na vrata i reci ja sam ti unuk. Ode sve u mp3
++++
imal mene da nina i pjevusi ... ove krevete sam platio ni jedan ne uspavljuje
ovog idiota ....Y.Behara treba dobro zaljuljati
nema nista od toga.....bebe ce odmah skontati da to nije mamina ili tatina ruka koja ljulja i nastaviti da terorisu...........slatki mali teroristi
jos da su objasnili kako wi-fi signali utjecu na moždani razvoj djeteta... kad dijete naraste bit ce pitanja "sto je moje dijete bolesno, nikad temp.nije imalo"...
Ovi moji nisu terorisali kad su bili bebe, al sad skoro svaku noc barem jedan zove jer je nesto ruzno sanjao ili se probudio pa se plasi robota, vjestice, mraka... I hajde, mama, u njihov sobu da ih smiris. Al, sve su to slatke muke :)
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Cijena sitnica... :) :)
1000e