Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Možeš postati ko god želiš. nego sta (y)
Ne baš tako davno, objavili ste članak gdje ste fraze tipa "Možeš postati ko god želiš" ; "Ti si tako pametan!" ; "Jedi povrće, to je jako zdravo"... naveli kao da treba djeci govoriti što češće, da im se podigne samopouzdanje! Ko je više ovdje lud? Klixe napušio se kontradiktornog kurca i molim vas banujte me jer ste stoka!!!
@Bugojanac70230 izvini al nije valjda da si ovdje došao da se obrazuješ?!
Jeli jos aktuelna prica s rodama i bebama? Svaka cast onome koji ne zavlaci svoju djecu supljim pricama, evo jos jedne istine za buduce kompletne licnosti kada je novac u pitanju ... https://goldsilver.com/hidden-secrets
ETO MRAKAČA!
ako popiješ kafu, narast će ti brkovi/rep. ako ne budeš dobar/ra, odnijet će te cigani/migranti/vampiri/vanzemaljci/babaroga.