Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako će odabrati ovih 300 mama za besplatno učešće, koji su kriteriji? Čisto sumnjam da će se iko sjetiit neke mame koja živi na rubu egzistencije, jedva spaja kraj s krajem, čiji je muž rudar i hrani nekoliko djece. Sve će to biti napirlitane glumice, supruge podobnih i viđenih.
Ja koliko vidim po komentarima,ovdje sve ocajne domacice, koje niko ni na kafu ne zove, a kamo li da bude panelistica na nekoj konferenciji !!! A sad bujrum pucajte minuse, ali ove zene su 🔝
presipanje iz šupljeg u prazno...
nastavak onoga komenta tamo ---> @C.S. eto dobila si i ti minus dobrodošla u klub žena hahahaha....dobro ti jutro noćna ptico :)))
@zSU hahahah i to ne jedan, već kišu minusa... a čuj, ako ju/ga raduje, samo naprijed... 😄 i već je dobri dan dok sam ja uspjela da se dokopam klixa... ali svejedno, be happy and smile... 🎈❤️
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
"Blago nama, sa mamama..."https://youtu.be/f5cgT9-j68M
imaju li ove gluperde pametnijeg posla? i mogu li doci tatice?
Ma svaka cast, zene, majke kraljice ! Da Vi vodite drzavu gdje bi nam bio kraj ! Imam srecu da znam sve zene iz vidjenja ili price sa slike, ne znas koja je pametnija i uspjesnija uz organizatoricu naravno !
...ovdje bi trebao biti fokus na djeci i kako su njihova djeca odgojena. A ne na mame, koje ganjaju karijeru pod krinkom "porodice"