Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ili ne doje nikako ili doje do punoljetstva. Što od svega pravite nuklearnu fiziku?
A zar za ovo uopste treba istrazivanje uvijek je prirodno bolje od vjestackog
Imunitet stečen ovim putem ne može ništa zamijeniti. A dojenje na ovakav način je naravno bolje jer dijete unosi direktno svjež proizvod te je na ovaj način povezano sa majkom sasvim je jasno, a naravno da neće biti isto ukoliko se zaledi pa odmrzne- sastav proteina će biti značajno drugačiji.
ja bih ovu na slici dojio dok mi glava ne utrne...
Dojenje nema alternativu. Ali ne treba ni pretjerivati. Od 4. mjeseca polako uvoditi kašastu hranu i zmeđu 6. mjeseci i 1god., izbaciti mlijeko potpuno
Ja sam dojio do trece godine. Imam 120 kg, ali mami fali pola bradavice
Mene su dojoli do trece godine. Ako uzmemo u obzir nl-1 hazbulatore i nendoorosome koji se nalaze u majcinom mlijeku svakakao je preporucljivo dojenje do te dobi. Mene su pocele dojiti u trinaestoj godini jer sam bas napredan zbog prethodno napisanoga.